[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Jaf armat în Brăila: Indivizi mascați au atacat un bărbat și au furat 50.000 de euro

Un bărbat din Brăila a fost jefuit de mai mulți indivizi mascați și înarmați. Hoții au plecat cu 50.000 de euro, bani cu care bărbatul intenționa să cumpere un apartament.

Un brăilean care se îndrepta spre notar cu zeci de mii de euro a fost tâlhărit pe un bulevard chiar în centrul Brăilei, fiind atacat de un grup de persoane purtând cagule cu răngi şi cuţite şi deposedat de suma de bani, scrie adevarul.ro.

Tâlhăria a fost comisă vineri, 10 mai, în jurul orei 12,00, pe bulevardul Independenţei din Brăila de către un grup de persoane care aveau feţele acoperite cu cagule. Un bărbat de 34 de ani care avea asupra sa 50.000 de euro, cu care intenţiona să cumpere un apartament, a fost atacat în timp ce se îndrepta spre notar.

Bărbatul a fost atacat de persoane necunoscute, cu feţele acoperite cu cagule şi înarmaţi cu bâte. Victima a fost lovită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a fost jefuit, iar tâlharii au dispărut imediat după producerea atacului, precizează Mediafax.

Am fost anunţaţi că un bărbat de 34 de ani a fost agresat în timp ce se afla pe bulevardul Independenţei. Victima a fost lovită şi a fost dusă la spital. Se fac cercetări pentru tâlhărie calificată. Există un cerc de suspecţi, se fac cercetări sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila”, a declarat, la solicitarea corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Tâlhăria s-a produs joi, la ora 12.15, pe bulevardul Independenței. Potrivit persoanelor care au sesizat cazul, victima ar fi fost blocată în trafic de către 8 indivizi, majoritatea având fețele acoperite cu cagule, scrie obiectivbr.ro.

Indivizii au blocat o mașină cu un microbuz pe bulevardul Independenței și au atacat și tâlhărit cu răngile și cuțitele un cetățean care se îndrepta către notar cu suma de 50.000 euro, pentru a achiziționa un apartament”, se arată în sesizarea primită pe adresa redacției celor de la obiectivbr.ro.

Un alt incident asemănător a avut loc în Brăila, luna trecută. Un om de afaceri a fost victima unui jaf în timp ce se ducea la bancă să depună 500.000 de lei, scrie securityportal.ro.

Pe imaginile suprinse pe camerele de supraveghere se vede cum, înainte ca omul de afaceri să iasă cu geanta cu bani şi să o pună în maşină, o altă maşină parcase în colţul străzii. După ce victima a pus banii în maşină şi a plecat, hoţii au fugit, au spart luneta cu patul unui pistol şi au furat banii.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019