HomeStiriSecuritate FizicaJaf armat, fără focuri de armă, la un hotel din Las Vegas VIDEO
jaf-armat-fara-focuri-de-arma-la-un-hotel-din-las-vegas-video

Jaf armat, fără focuri de armă, la un hotel din Las Vegas VIDEO

jaf-armat-fara-focuri-de-arma-la-un-hotel-din-las-vegas-videoMai multe persoane au fost reţinute sub suspiciunea care ar avea legătură cu jefuirea magazinului de ceasuri de lux Rolex din incinta unui hotel din oraşul american Las Vegas, sâmbătă dimineața.

Poliţia a înconjurat hotelul şi cazionul Bellagio din oraşul american Las Vegas după ce forţele de ordine au primit informaţii privind un jaf armat în desfăşurare, au comunicat autorităţile, care au precizat că nicio persoană nu a fost rănită, relatează cotidianul The Independent, citat de Mediafax.

Clienţii hotelului au indicat că au auzit focuri de armă la primele ore ale dimineţii, mai multe înregistrări de la locul incidentului arată oamenii care sunt evacuaţi dintr-o porţiune a clădirii.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Las Vegas a declarat că forţele de ordine anchetează un posibil jaf, adăugând că nu sunt informaţii că ar fi fost cineva rănit.

Un magazin de ceasuri de lux din incinta clădirii a fost jefuit de suspecţi înarmaţi, a declarat locotenentul Carlos Hank, un reprezentant al Poliţiei din Las Vegas. Ofiţerul a precizat că nu s-au înregistrat focuri de armă.

Hoții mascați par să fi folosit baroase pentru a sparge vitrinele cu ceasuri. Un suspect a fost reținut de poliție, iar investigațiile continuă, conform abcnews.go.com.

Detectivii au spus că afirmațiile că s-au tras focurile de armă au fost nefondate și cred că spargerea vitrinelor a fost confundată cu focuri de armă. Magazinul nu era deschis când s-a produs jaful. Suspecții purtau măști. O femeie a declarat pentru ABC News că a văzut un om cu o mască de porc. 

Un reprezentant al poliției a spus că în dimineața de sâmbătă au fost reținute persoane, dar nu este clar dacă acestea sunt suspecți în cazul jafului.


Share With: