HomeStiriSecuritate FizicaIPJ Gorj: Bărbat reținut pentru distrugere și lovirea agentului de securitate
Bărbat reținut pentru distrugere și lovirea agentului de securitate

IPJ Gorj: Bărbat reținut pentru distrugere și lovirea agentului de securitate

Bărbat reținut pentru distrugere și lovirea agentului de securitateUn bărbat de 31 de ani, din Gorj, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 30 iunie 2019, poliţiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 31 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, se arată într-un buletin de presă al IPJ Gorj.

Bărbatul, la aceeași dată, ar fi distrus opt aparate de pariuri dintr-o sala de jocuri, din localitate, lovindu-le display-ul cu obiecte de mobilier, totodată tulburând ordinea și liniștea publică din local.

În continuarea cercetărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra agentului de securitate, de 51 de ani, din comuna Scoarța.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare, pe 1 iulie.

În plus, la data de 1 iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au descins la o locație de pe raza localității Drăguțești, fiind vizată o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt, conform unui comunicat al IPJ Gorj.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 59 de ani, din localitate, ocazie cu care au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor două motoare având cutiile de viteze aferente şi mai multe componente şi subansamble auto, despre care există suspiciunea rezonabilă ca provin din săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul ca bunurile ar fi fost sustrase în perioada septembrie – octombrie 2017, de la două autospeciale inscripţionate cu textul ,,Ambulance”, aflate în curtea Primăriei Comunei Drăguţeşti.

Bunurile ridicate cu ocazia percheziţiei au fost predate Primăriei Comunei Drăguţeşti, până la finalizarea cercetărilor, prejudiciul ridicându-se la peste 200.000 lei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, urmând ca după administrarea materialului probator să fie propuse măsuri legale.

Share With: