HomeStiriSecuritate FizicaIntervenție a agenților de pază și polițiștilor: Conflict armat la o discotecă din Buzău

Intervenție a agenților de pază și polițiștilor: Conflict armat la o discotecă din Buzău

Poliţiştii şi agenţii de pază au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un local din Buzău pentru a aplana un conflict armat între două clanuri de romi.

O bataie cu săbii și cuțite a avut loc în noptea de sâmbătă spre duminică la un cunoscut local din Buzău. Două clanuri de romi din Râmnicu Sărat s-au înfruntat, iar la Urgențele Spitalului Județean au ajuns mai multe persoane, scrie stiridebuzau.ro.

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 3.30. Polițiștii au găsit mai mulți răniți, dar și mașini avariate, cu parbrizele sparte și cauciucurile tăiate. Deocamdată nu se știe motivul pentru care a avut loc scandalul, însă martorii povestesc că tinerii s-au atacat cu săbii și cuțite, scrie buzau.net.

Tinerii raniti au fost transportati la spital, iar aici scandalul a continuat. Poliţiştii şi agenţii de pază abia au putut face faţa numărului mare de scandalagii. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili din ce motiv a început scandalul şi cine sunt vinovaţii. Duminică dimineaţa, la sediul IPJ erau audiate mai multe persoane, precizează adevarul.ro.

Share With: