HomeStiriSecuritate FizicaÎncercare de jaf la Craiova: Hoțul a abandonat bijuteriile pentru a scăpa
tanar-retinut-pentru-talharie-si-furtul-a-doua-bratari-din-aur

Încercare de jaf la Craiova: Hoțul a abandonat bijuteriile pentru a scăpa

tanar-retinut-pentru-talharie-si-furtul-a-doua-bratari-din-aurUn bărbat a încercat să fure bijuterii dintr-un magazin din Craiova, dar a renunțat după ce a constatat că nu are scăpare.

Un bărbat a intrat noaptea în mall și a spart un magazin de bijuterii. Hoţul a fost prins în flagrant şi a fost alergat de agenţii de pază în incinta centrului comercial, scrie libertatea.ro.

Bărbatul a început să bage toate bijuteriile într-un sac și a vrut să fugă. În momentul acela a fost surprins de paznicii centrului comercial. La un moment dat, hoțul a lăsat sacul cu bijuteriile și a fugit. Polițiștii încearcă să-l identifice după imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

Poliţiştii Secției 3 Craiova au fost sesizați că un bărbat necunoscut a fost surprins de agenții de pază ai unui centru comercial, în timp ce acesta încerca să sustragă bijuterii, sâmbăta trecută. Bărbatul a fost surprins când fura bijuteriile expuse în vitrinele unei societăți comerciale, precizează gds.ro.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, bărbatul a fost surprins de agenţii de pază ai unui centru comercial din Craiova în timp ce încerca să fure bijuteriile expuse în vitrina unui magazin, relatează Mediafax.

Speriat de oamenii de ordine, acesta a reuşit de fugă şi a abandonat bunurile pe care a încercat să le fure.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tentativă de furt şi au început cercetările pentru identificarea şi prinderea suspectului.

În luna martie, trei tineri au jefuit un magazin de bijuerii din Zalău, fiind mai apoi reținuți de polițiști în timp ce încercau să părăsească țara, conform securityportal.ro.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunea de tâlhărie calificată, comisă în 19 martie la o bijuterie din Zalău. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanţa. Aceştia au fost interceptaţi în noapteade 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României. Faţă de cei trei a fost dispusă măsura reţinerii, iar vineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lânga Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj.

Share With: