HomeStiriSecuritate FizicaÎncă un administrator al unei săli de jocuri sancționat pentru nereguli legate de securitate
inca-un-administrator-al-unei-sali-de-jocuri-sanctionat-pentru-nereguli-legate-de-securitate

Încă un administrator al unei săli de jocuri sancționat pentru nereguli legate de securitate

inca-un-administrator-al-unei-sali-de-jocuri-sanctionat-pentru-nereguli-legate-de-securitateAdministratora unei săli de jocuri din municipiul iași a fost sancționată pentru că nu a remediat deficiențele constatate de polițiști  pe linia pazei.

La data de 20 martie 2018, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Iași au acţionat pentru identificarea societăţilor care nu sunt asigurate cu pază şi au controlat paza proprie neînarmată de la unităţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza secţiei. 

Au fost controlați 13 agenți de pază, verificate 2 echipaje de intervenție și efectuate 7 instruiri cu agenții de pază aflați în serviciu. 

De asemenea, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 333/2003, fiind sancționați 2 agenți de pază și un administrator de societate comercială. 

O femeie de 31 de ani, din municipiul Iaşi, administrator al unei săli de jocuri electronice, a fost sancționată contravențional, întrucât nu a remediat deficienţele constatate de poliţie pe linia pazei, constând în faptul că nu a întocmit analiza de risc şi nu a montat pedală de panică, cameră video exterioară şi nu achiziţionat un seif agrementat tehnic pentru depozitarea valorilor monetare. 

Un agent de pază al unei societăți comerciale, din municipiul Iași, a fost sancţionat contravențional întrucât a fost găsit executând serviciul de pază fără ţinuta completă cu care a fost echipat de conducerea societăţii, fără mijloace de autoapărare şi fară ecuson de identificare. 

La 19 martie 2018, un alt administrator al unei săli de jocuri din județul Iași a fost sancționat pentru deficiențele constatate în ceea ce privește paza obiectivului, conform securityportal.ro.

Un bărbat de 41 ani, din orașul Târgu Frumos, administrator al unei săli de jocuri, din municipiul Iași, a fost sancționat contravențional întrucât nu a remediat deficienţele constatate de poliţie pe linia pazei, constând în faptul că nu a întocmit analiza de risc şi proiectul de montare a sistemului de securitate, nu a montat cameră video exterioară şi nu achiziţionat un seif agrementat tehnic pentru depozitarea valorilor monetare.

 

 

 

Share With: