HomeStiriSecuritate FizicaHoții fură produsele Apple expuse în magazine VIDEO

Hoții fură produsele Apple expuse în magazine VIDEO

Mai mulți hoți care purtau hanorace cu glugă au intrat intr-un magazin Apple din California, SUA, duminica trecută, și au furat marfa expusă.

Un alt jaf dintr-o serie de jafuri asemănătoare care vizează magazinele Apple din California, SUA, a avut loc duminica trecută. Câțiva bărbați au intrat repede într-un magazin Apple din Santa Rosa, california și au furat marfa expusă, după care au fugit. Dar de această dată, o persoană a filmat jaful și momentul în care unul dintre hoți a fost pus la pământ de agenți de securitate și cetățeni, scrie appleinsider.com.

Cel care a filmat jaful a postat imaginile pe Twitter, YouTube și Reddit. Conform acestuia, șase bărbați care purtau hanorace cu glugă se duceau spre magazinul Apple.

Poliția din Santa Rosa a precizat că mai mulți hoți au intrat în magazinul Apple din mall și au fugit cu mai multe dispozitive.

Acesta nu este primul jaf de acest fel care are loc la magazinul Apple din Santa Rosa. Poliția așteaptă ca magazinul să emită o listă cu bunurile furate pentru a putea determina valoarea prejudiciului. Însă pe 29 august, sistemul de supraveghere al magazinului a surprins hoți care purtau glugi și care au furat dispozitive Apple în valoare de 35.000 de dolari, relatează pressdemocrat.com.

În cazul jafului care a avut loc pe 29 august, hoții au furat dispozitivele expuse în mai puțin de 20 de secunde.
Aceste două cazuri sunt similare cu alte șase jafuri rapide de la magazinele Apple din California din ultimele săptămâni. Hoții au vizat și alte magazine care vând telefoane mobile. Spre exemplu, trei suspecți au atacat magazinele T-Mobile din Santa Rosa și Petaluma, reușind să plece cu dispozitive în valoare de 10.000 de dolari.

Share With: