HomeStiriSecuritate FizicaHoții au furat un borcan în care avea 13.000 de euro

Hoții au furat un borcan în care avea 13.000 de euro

Un bărbat și cele trei fiice ale sale, cu toții din localitatea Pușcași, județul Vaslui, au rămas fără agoniseala strânsă după munca în Spania.


„Spargerea a avut loc în urmă cu două săptămâni. Hoții au umblat peste tot și au reușit să fure o sumă foarte mare de bani: 13.000 de euro și 5.000 de lei. Problema e că imediat după spargere, tata a sunat la polițistul de la noi din comună, dar n-a răspuns. Mai târziu ne-a spus că el avea o nuntă la o soră de-a lui, o zi mai târziu, și de asta n-a răspuns. Au venit, în schimb, foarte repede polițiștii de la Vaslui, cu tot echipamentul. Era aproape 2:20 când au ajuns acolo. Au luat amprente, a doua zi au venit si cu un câine, să ia urma hoților. N-au făcut cine știe ce cu câinele, pentru că după câțiva metri le-a pierdut urma”, a completat o una din fiice conform ziarulromanesc.net.

„Credem că hoții au știut unde să acționeze, pentru că au devastat doar camerele unde erau banii. Într-o cameră aveam un șifonier cu haine, în care aveam 5.000 de lei, iar în altă cameră aveam 13.000 de euro, ținuți într-un borcan. În cele două camere au devastat tot. În a treia, unde nu aveam bani, nici măcar nu au intrat. E normal să avem bănuieli că au știut dinainte în ce se bagă”, a declarat Cerasela Dumitrașcu, una dintre victimele spargerii conform libertatea.net.

Share With: