HomeStiriSecuritate FizicaHoț prins la furat de un jandarm clujean aflat în timpul liber
Hoț prins la furat de un jandarm clujean aflat în timpul liber

Hoț prins la furat de un jandarm clujean aflat în timpul liber

Hoț prins la furat de un jandarm clujean aflat în timpul liberUn jandarm clujean aflat în timpul liber a reușit să imobilizeze un hoț, care era fugărit de un agent de pază, în timp ce se afla la cumpărături.

Miercuri, 17 iulie 2019, în jurul orei 12.00, plutonier Andrei Gîvan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, într-un magazin din Cluj-Napoca, a observat un bărbat care fugea spre ieşire având asupra sa o geantă. În urma acestuia alerga un agent de pază strigându-i să se oprească, conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

Jandarmul şi-a lăsat imediat căruciorul de cumpărături şi a început să alerge după persoana respectivă. A reuşit să-l prindă, şi-a declinat identitatea, trecând apoi la imobilizarea acestuia. Consecutiv, a luat legătura cu dispeceratul unităţii, în vederea trimiterii unui echipaj.

După sosirea echipajului, au fost întocmite actele de sesizare a faptei de natură penală. În urma verificării în baza de date, s-a constatat că bărbatul se afla sub control judiciar pentru săvârşirea altor infracţiuni.

Jandarmii clujeni au predat persoana Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea demersurilor legale.

Share With: