HomeStiriSecuritate FizicaHoț prins de patronul unui magazin de bijuterii pe care a încercat să îl jefuiască
Hoț prins de patronul unui magazin de bijuterii pe care a încercat să îl jefuiască

Hoț prins de patronul unui magazin de bijuterii pe care a încercat să îl jefuiască

Hoț prins de patronul unui magazin de bijuterii pe care a încercat să îl jefuiascăUn tânăr care a furat un lanț de aur dintr-un magazin de bijuterii din Sibiu a fost prins de proprietarul magazinului după ce a fugit și s-a ascuns într-o curte.

Un hoț care și-a încercat norocul și a mers la furat într-un magazin din Piața Coroana din Sibiu, s-a ales cu o bătaie pe cinste și a ajuns pe mâna poliției. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, conform oradesibiu.ro.

Hoțul a intrat în magazin și a furat se pare un lănțișor de aur. A fost văzut însă de proprietar, care l-a somat să stea pe loc. Hoțul fugit, iar patronul magazinului s-a luat după el. Totul s-a terminat într-o curte din apropiere, acolo unde hoțul s-a ascuns într-o baie. A fost imobilizat de patron.

Hoțul a fugit cu un lanț de aur de la un magazinul de bijuterii, din Sibiu, după ce l-a smuls din mâna vânzătoarei, precizează stirileprotv.ro.

I-a cerut soției să-i arate un lanț. Soția i l-a arătat, l-a pus pe tejghea și el a fugit. Soția a strigat după mine că e un hoț, m-am luat după el”, spune Elci Necmettin, patron magazin bijuterii.

Ajuns în stradă, individul a dispărut. Proprietarul magazinului avea puține speranțe că îl va găsi pe hoț însă nu a renunțat. A alergat după el și, până la urmă, l-a descoperit ascuns într-o curte.

După colț m-am gândit că nu îl mai văd, eu eram în spatele lui. Poarta s-a închis, am intrat în curte și am întrebat o doamnă: cineva a intrat aici? Cred că i-a fost frică doamnei să spună și a arătat numai cu degetul și era acolo un coteț vechi, era ascuns acolo, de acolo l-am scos”, a mai spus patronul.

Hoțul, un tânăr de 23 de ani din Ocna Sibiului, a fost reținut.

Share With: