[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Gara centrală din Frankfurt a fost închisă pentru a prinde trei suspecți de jaf

O acțiune amplă de securitate a avut loc în Gara centrală din Frankfurt ca urmare a unei tentative de jaf armat la o bancă.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei germane a transmis că a avut loc o tentativă de jaf armat la o bancă amplasată în Gara centrală din Frankfurt, transmite Mediafax.

Sute de agenţi de poliţie au efectuat vineri după-amiază o amplă operaţiune de securitate în Gara centrală din oraşul german Frankfurt, trei suspecţi fiind reţinuţi, afirmau surse citate de site-ul T-online.de şi de publicaţia Süddeutsche Zeitung. Traficul feroviar a fost afectat din cauza operaţiunii de securitate.

Un jaf armat la o bancă și urmărirea suspecților de către poliție a dus la suspendarea operațiunilor la Gara centrală din Frankfurt, una dintre cele mai aglomerate gări din Germania. Trei suspecți au fost reţinuţi, scrie dw.com.

Poliția din Frankfurt a arestat trei persoane, vinerea trecută, după ce acestea ar fi încercat să jefuiască o bancă în apropierea Gării centrale a orașului. Toate trenurile au fost oprite ca urmare a activității poliției, dar serviciile obișnuite au revenit mai apoi la normal, a declarat operatorul feroviar Deutsche Bahn.

Într-o serie de postări pe Twitter, poliția a declarat că au fost trimiși polițiști în apropierea unei stații și au sfătuit publicul să evite acea zonă.

Plecarea trenurilor a fost oprită timp de o oră, după care operațiunile au revenit la normal, conform washingtonpost.com.

Poliția a precizat că câteva persoane au accesat fără autorizație cutiile de valori ale băncii și au declanșat alarma. Hoții au fugit, iar poliția a tras cel puțin un foc de armă. Nimeni nu a fost rănit la bancă, a precizat poliția, și nu există informații care să confirme că cineva a fost rănit în afara băncii.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019