HomeStiriSecuritate FizicaGara centrală din Frankfurt a fost închisă pentru a prinde trei suspecți de jaf
Gara centrală din Frankfurt a fost închisă pentru a prinde trei suspecți de jaf

Gara centrală din Frankfurt a fost închisă pentru a prinde trei suspecți de jaf

Gara centrală din Frankfurt a fost închisă pentru a prinde trei suspecți de jafO acțiune amplă de securitate a avut loc în Gara centrală din Frankfurt ca urmare a unei tentative de jaf armat la o bancă.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei germane a transmis că a avut loc o tentativă de jaf armat la o bancă amplasată în Gara centrală din Frankfurt, transmite Mediafax.

Sute de agenţi de poliţie au efectuat vineri după-amiază o amplă operaţiune de securitate în Gara centrală din oraşul german Frankfurt, trei suspecţi fiind reţinuţi, afirmau surse citate de site-ul T-online.de şi de publicaţia Süddeutsche Zeitung. Traficul feroviar a fost afectat din cauza operaţiunii de securitate.

Un jaf armat la o bancă și urmărirea suspecților de către poliție a dus la suspendarea operațiunilor la Gara centrală din Frankfurt, una dintre cele mai aglomerate gări din Germania. Trei suspecți au fost reţinuţi, scrie dw.com.

Poliția din Frankfurt a arestat trei persoane, vinerea trecută, după ce acestea ar fi încercat să jefuiască o bancă în apropierea Gării centrale a orașului. Toate trenurile au fost oprite ca urmare a activității poliției, dar serviciile obișnuite au revenit mai apoi la normal, a declarat operatorul feroviar Deutsche Bahn.

Într-o serie de postări pe Twitter, poliția a declarat că au fost trimiși polițiști în apropierea unei stații și au sfătuit publicul să evite acea zonă.

Plecarea trenurilor a fost oprită timp de o oră, după care operațiunile au revenit la normal, conform washingtonpost.com.

Poliția a precizat că câteva persoane au accesat fără autorizație cutiile de valori ale băncii și au declanșat alarma. Hoții au fugit, iar poliția a tras cel puțin un foc de armă. Nimeni nu a fost rănit la bancă, a precizat poliția, și nu există informații care să confirme că cineva a fost rănit în afara băncii.

Share With: