HomeStiriSecuritate FizicaFormula 1: Romain Grosjean a pus pe fugă hoții care i-au intrat în casă
Formula 1: Romain Grosjean a pus pe fugă hoții care i-au intrat în casă

Formula 1: Romain Grosjean a pus pe fugă hoții care i-au intrat în casă

Formula 1: Romain Grosjean a pus pe fugă hoții care i-au intrat în casăPilotul francez de Formula 1, Romain Grosjean, a pus pe fugă mai mulți care i-au intrat în casă.

Francezul Romain Grosjean, pilotul echipei de Formula 1 Haas, era în casa din Geneva împreună cu soția și cei doi copii. În noaptea de luni spre marți, a auzit un zgomot suspect la miezul nopții și a ieșit pe hol, unde a dat peste doi hoți. Prima sa reacție a fost să urle la ei. Din fericire, infractorii s-au speriat și au fugit, scrie gsp.ro.

Pilotul în vârstă de 33 de ani i-a confruntat pe hoți pentru a-și proteja familia în timpul unei încercări de furt asupra locuinței sale din Nyon, Elveția. El i-ar fi speriat pe hoți când a intrat în holul în care reușiseră să pătrundă, zădărnicind încercarea lor de a-i jefui casa sau de a face rău familiei sale, conform beyondtheflag.com.

Soția lui Grosjean, Marion, a declarat pe Twitter că soțul său este un erou pentru că i-a speriat pe cei doi hoți care le intraseră în casă, conform autoweek.com.

Sportivii sunt adesea numiți eroi, Nu am fost de acord cu acel cuvânt, dar astăzi pot spune că soțul meu este atât sportiv cât și erou”, spune Marion.

Share With: