HomeStiriSecuritate FizicaFocuri de armă într-un complex studențesc din Timișoara
focuri-de-arma-intr-un-complex-studentesc-din-timisoara

Focuri de armă într-un complex studențesc din Timișoara

focuri-de-arma-intr-un-complex-studentesc-din-timisoaraUn bărbat a tras cu un pisctol cu glonț către agenții de securitate ai unui club din zona Complexului Studențesc din Timișoara. Bărbatul se afla în afar clubului când a tras cu pistolul.

Incidentul a avut loc în apropierea clubului Database din Timișoara. Duminică în jurul orei 7 dimineața, șase agenți de securitate s-au implicat într-o altercație cu un client în interiorul clubului și a continuat în stradă. Acesta se pare că ar fi cetățean american de etnie sârbă, scrie tion.ro.

S-a bătut de unul singur cu cei șase agenți de pază, iar, la un moment dat, bărbatul a ajuns în dreptul mașinii sale parcate în imediata apropiere a localului. A reușit să deschidă portbagajul și a scos un pistol cu glonț cu care a tras. A sărit apoi în mașină și a fugit, însă a abandonat autovehiculul la câteva străzi distanță de locul scandalului și a dispărut.

Polițiștii și jandarmii au ajuns și ei la club și, pentru a afla ce s-a întâmplat, au dus mai multe persoane la audieri la Secția 2 Poliție Timișoara, scrie novafm.ro.

Oamenii legii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate în club și în zonă și au reținut șase persoane, cu toții bodyguarzi, dintre care unul aflat în timpul liber.

Ei îl caută acum și pe cel care a tras cu pistolul, pentru a lua împotriva sa măsurile legale ce se impun. Cei șase oameni de ordine, spun polițiștii, sunt cercetați acum pentru tulburarea ordinii și liniștii publice dar și pentru purtare abuzivă.

 

 

 

Share With: