HomeStiriSecuritate FizicaExercițiu de securitate: Oprirea unei persoane costumate în urs de pluș VIDEO

Exercițiu de securitate: Oprirea unei persoane costumate în urs de pluș VIDEO

O persoană costumată într-un urs de pluș a încercat să treacă de sistemul de securitate al unei baze aeriene din SUA, totul făcând parte dintr-un exercițiu.

O pregătire neobișnuită te poate ajuta să fii pregătit pentru orice este neașteptat, gata pentru orice. Asta include, desigur, chiar și un urs gigant de pluș care fuge spre poarta unității militare, conform businessinsider.com.

Un video postat pe pagina de Facebook a Air Force, lunea trecută, arată cum o persoană costumată într-un uriaș urs de pluș se plimbă țanțoș, dansează și fuge spre poarta unității înainte de a fi prins de personalul de securitate de la Sheppard Air Force Base din Wichita Falls, Texas.

Deși imaginile video stârnesc râsul, exercițiul a fost realizat cu un scop serios, scrie stripes.com.

Gândiți-vă ce le cerem forțelor militare și civile de securitate. Petrec multe ore pe arșița zile și în întunericul nopții pentru a ne apăra bazele militare. Ne așteptăm să fie pregătiți și atenți în fiecare moment ca să răspundă la orice situație pe care ne-o putem imagina, și să poată lua o decizie legată de moarte și de viață în doar o secundă cu privire la folosirea forței”, precizează George Woodward, un purtător de cuvânt al bazei militare.

El mai spune că decizia trebuie luată chiar dacă este vorba de un ursuleț de pluș adorabil.

Exercise

Sheppard Air Force Base

Posted by Air Force amn/nco/snco on Monday, October 1, 2018

Share With: