HomeStiriSecuritate FizicaDrobeta Turnul Severin: Hoţ depistat după ce a furat din mai multe cabinete medicale

Drobeta Turnul Severin: Hoţ depistat după ce a furat din mai multe cabinete medicale

Un hoț a fost depistat după ce a furat din mai multe cabinete medicale.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Drobeta Turnu Severin a fost reținut de către poliție fiind bănuit de sustragerea mai multor bunuri din 3 cabinete medicale din oraș.

Cu acest prilej, au fost identificate şi ridicate bunuri şi obiecte necesare probării activităţii infracţionale a persoanei în cauză. “Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit ca persoana în cauză, în perioada 02-09.07.2019, ar fi pătruns în incinta a trei cabinete medicale  prin forţarea ferestrelor de unde ar fi sustras instrumentar medical şi medicamente, respectiv 2 laptop-uri”, spune Mădălina Viziru de la Biroul de presă al IPJ Mehedinţi, conform adevarul.ro.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 90.000 de lei a fost recuperat în proporţie de 95% şi restituit persoanelor vătămate. Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a măsurilor legale, precizează realitateademehedinti.

 

Share With: