HomeStiriSecuritate FizicaDoi hoți care au participat la furtul unor diamante în valoare de un milion de lire sterline, condamnați

Doi hoți care au participat la furtul unor diamante în valoare de un milion de lire sterline, condamnați

Doi hoți care au plănuit să fure diamante în valoare de un milion de lire sterline de la un magazin de antichități din Londra au fost condamnați la mai mult de doi ani de închisoare.

Hoții romani care au plănuit să fure bijuterii în valoare de 1 milion de lire sterline prin distragere atenției de la un magazin de antichități au fost închiși. Cei doi erau cetățeni români. Unul dintre ei a condus mașina care a fost folosită în timpul furtului, iar altul, a stat de paza, în timp ce o a treia persoana a efectuat furtul, scrie clickromania.co.uk.

Complicele celor doi, care a fugit, și o femeie necunoscută s-au dus la magazin pe 24 februarie susținând că sunt interesați să achiziționeze cinci diamante a căror valoare ajunge la un milion de lire sterline. În timpul întâlnirii, suspectul a schimbat plicul cu diamante pretinzând să se uite și la alte bunuri de valoare, inclusiv un colier a cărui valoare ajunge la 1,2 milioane de lire sterline, scrie dailymail.co.uk.

Polițiștii au putut urmări suspectul, cu ajutorul camerelor CCTV, și au văzut că s-a urcat în mașina condusă de unul dintre condamnați. Cel care stătea de pază, purta ochelari și o eșarfă, și s-a urcat și el în mașină.

Bărbatul care a comis furtul a fost identificat, dar nu a fost încă reținut. Bărbatul care a stat de pază a fost identificat cu ajutorul eșarfei pe care o purta.

Share With: