HomeStiriSecuritate FizicaDoi barbati surprinsi cand încercau sa sparga o casa de schimb valutar VIDEO
doi-barbati-surprinsi-cand-incercau-sa-sparga-o-casa-de-schimb-valutar-video

Doi barbati surprinsi cand încercau sa sparga o casa de schimb valutar VIDEO

doi-barbati-surprinsi-cand-incercau-sa-sparga-o-casa-de-schimb-valutar-videoDoi bărbați au fost surpriși de mai mulți studenți în timp ce încercau să spargă o casă de schimb valutar cu un baros în Constanța.

Studenții care se aflau in fata unui local au auzit bubuiturile puternice de peste drum. Unul dintre ei a inceput sa filmeze, iar cand a marit detaliile, si-a dat seama ca de fapt ce doi indivizi din fata casei de schimb valutar incercau sa sparga usa cu un ciocan, scrie stirileprotv.ro.

Tinerii au sunat la numarul de urgenta 112 si cum echipajele intarziau sa apara au decis sa-i prinda pe infractori.

“Am auzit bubuituri, se auzeau foarte tare, am iesit sa vedem ce este si am stat cred ca vreo zece minute. La un moment dat am vazut ca cei doi erau cu cagule si atunci am inceput sa strigam la ei. Au sarit si agentii de paza de la cazinou si hotii au fugit,” a declarat un martor pentru stirileprotv.ro

Indivizii care purtau manusi si cagule au realizat ca au fost suprinsi si in acel moment au abandonat planul si au fugit printre blocurile din apropiere. Imaginile au ajuns si la politisti care au deschis o ancheta.

In urma cu o saptamana la o alta casa de schimb valutar din Constanta hotii au folosit aceeasi metoda. Doi barbati au fortat usa de la intrare cu un baros si au incercat sa rupa usa antiglont, ca sa ajunga la seiful in care banuiau ca se afla bani si bijuterii. Nu au reusit pentru ca din cauza trepidatiilor, tavanul fals s-a prabusit. Zgomotul i-a speriat pe hoti si amandoi au fugit.

 


 

 

 

Share With: