HomeStiriSecuritate FizicaDoi bărbați bănuiți de uciderea agenților de pază găsiți morți luni sunt sub control judiciar

Doi bărbați bănuiți de uciderea agenților de pază găsiți morți luni sunt sub control judiciar

Polițiștii au reținut doi bărbați bănuiți de uciderea celor doi agenți de pază găsiți morți luni. Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au plasat sub control judiciar.

La data de 16 iulie, în jurul orei 11, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu erau de găsit, scrie securityportal.ro.

Cei doi, în vârstă de 53 de ani şi 65 de ani, au venit la muncă duminică seară şi au preluat posturile de pază. Au fost descoperiţi într-o hală dezafectată, situată sub clădirea de birouri a fabricii pentru care lucrau, printre gunoaie.

Acesta nu este singurul incident de acest fel deoarece în urmă cu 7 luni a mai dispărut un agent de pază care a fost găsit mort după 30 de zile.

Ulterior, în ancheta deschisă după găsirea cadavrelor de la firma din Bulevardul Timișoara, poliţiştii de la Omoruri îi suspectează pe doi colegi ai paznicilor ucişi. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. Atât suspecţii, cât şi victimele erau angajaţi ai unei firme de pază din Bucureşti, scrie ziaruldeiasi.ro.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au plasat sub control judiciar pe cei doi suspecţi reţinuţi marţi în dosarul morţii paznicilor din Capitală, respingând propunerea de arestare preventivă a procurorilor, precizează Mediafax.

Iniţial, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru omor, respectiv omor calificat.

Conform unui comunicat emis de Parchetul Capitalei, “în noaptea de 15–16.07.2018, în incinta aceleiaşi fabrici, la nivelul 1 al unei hale dezafectate, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază care-şi desfăşurau activitatea la obiectivul menţionat, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) conducând la decesul victimelor”.

Share With: