HomeStiriSecuritate FizicaDeva: Agent de pază bătut în magazin
Deva: Agent de pază bătut în magazin

Deva: Agent de pază bătut în magazin

Deva: Agent de pază bătut în magazinUn agent de pază al unui supermarket din Deva a fost bătut de un individ, chiar în magazin, în văzul tuturor clienţilor.

Potrivit martorilor, agentul ar fi întrebat-o pe sora agresorului dacă a venit în magazin „la furat”, tânăra fiind cunoscută că obişnuieşte să fure din magazine, scrie gandul.info.

Ofensată de întrebarea agentului de pază, femeia a mers acasă şi i-a spus fratelui său ce i s-a întâmplat. Tânărul a venit nervos şi l-a luat la pumni pe agentul de pază, până l-a pus la pământ lăsat într-o baltă de sânge.  A urmat ulterior o încăierare între cei doi, în care au intervenit şi oamenii din magazin.

Incidentul s-a petrecut în seara de 12 septembrie, iar poliţiştii au reuşit ulterior să-l identifice pe tânăr şi să îl reţină pentru a-l aduce la audieri. Joi, magistraţii au dispus ca acesta să fie anchetat penal, sub control judiciar, scrie adevarul.ro.

„Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune în urma căreia au depistat şi au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Deva, cu privire la care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Poliţiştii stabilit că tânărul, în data de 12 septembrie 2019, în jurul orei 20:35, în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiul Deva, l-a lovit cu pumnii pe agentul de pază al magazinului”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara, citat de zhd.ro.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt” și „lovirea sau alte violențe”, după ce un agent de pază dintr-un magazin a fost bătut de un client prins la furat, menționează observatorulbv.ro.

În fapt, la data de 22 septembrie 2019, în jurul orelor 14.30, un agent de securitate care își desfășura activitatea în cadrul unei societăți comerciale, amplasată pe raza municipiului Făgăraș, a procedat la verificarea bagajelor a doi clienți, un bărbat, în vârstă de 42 ani și o femeie, în vârstă de  46 ani, după ce aceștia au trecut de linia caselor de marcat, constatând faptul că dețin produse pentru care nu au putut prezenta bon fiscal.

La un moment dat, bărbatul de 42 ani, ar fi adoptat un comportament recalcitrant și l-ar fi agresat fizic pe agentul de pază, lovindu-l cu pumnul în zona feței.

Share With: