HomeStiriSecuritate FizicaDepistat de agenții de pază că ar fi încercat să sustragă bunuri în valoare de peste 1.000 de lei

Depistat de agenții de pază că ar fi încercat să sustragă bunuri în valoare de peste 1.000 de lei

Polițiștii Secției 3 Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat bănuit de furtul, dintr-o societate comercială, a mai multor bunuri, cu o valoare totală mai mare de 1.000 de lei.

La data de 04 iulie 2018, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 36 de ani, a fost depistat de agenții de pază a unei societăți comerciale, situată pe raza municipiului, în timp ce sustrăgea bunuri, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Timiș.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul a fost depistat în timp ce sustrăgea produse alimentare, produse cosmetice, produse electronice și electrice, în valoare de peste 1000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, produsele fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Share With: