HomeStiriSecuritate FizicaDe ce poliția britanică sfătuiește magazinele să angajeze personal de securitate suplimentar
un-agent-de-paza-a-surprins-un-hot-care-se-facea-vinovat

De ce poliția britanică sfătuiește magazinele să angajeze personal de securitate suplimentar

sanctiuni-la-legea-pazei-aplicate-in-urma-unui-control-la-supermarketPoliția din Marea Britanie sfătuiește magazinele să ia în considerare angajarea în plus de agenți de securitate în cazul unui Brexit fără acord.

Poliția Metropolitană din Marea Britanie a spus, vinerea trecută, că sugerează magazinelor să ia în considerare stabilirea de măsuri de securitate suplimentare pentru a reduce apelurile către poliție, relatează thesun.co.uk.

Cei care plănuiesc intervenția în cazurile de forță majoră sunt îngrijorați că supermarketurile ar putea avea de-a face cu o creștere a valului de cumpărători și în cazul în care s-ar crea panică pentru că nu ar mai fi mancare sau alte bunuri de consum.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că sugerează magazinelor să plănuiască o securitate suplimentară în cazul în care un Brexit fără acord apar îngrijorări legate de lipsuri de mărfuri care duc la o creștere semnificativă a numărului clienților.

James Martin, care oferă sfaturi legate de infracțiuni, pentru British Retail Consortium, a declarat vineri că magazinele din Marea Britanie sunt bine informate cu privire la măsurile de securitate pentru a oferi măsuri de securitate eficiente pentru protecția clienților și angajaților, conform cnn.com.

Vestea legată de o posibilă acumulare de bunuri vine după ce directorul executiv al lanțului de supermarketuri Tesco, Dave Lewis, a dezvăluit că lucrează cu furnizorii pentru a depozita bunuri neperisabile – precum mâncarea la conservă – în cazul în care Marea Britanie părăsește Uniunea Europeană fără un acord.

Share With: