HomeStiriSecuritate FizicaCuțit ascuns într-o sticlă de șapon pentru a-l trece de controlul de securitate de pe aeroport
cutit-ascuns-intr-o-sticla-de-sapon-pentru-a-l-trece-de-controlul-de-securitate-de-pe-aeroport

Cuțit ascuns într-o sticlă de șapon pentru a-l trece de controlul de securitate de pe aeroport

cutit-ascuns-intr-o-sticla-de-sapon-pentru-a-l-trece-de-controlul-de-securitate-de-pe-aeroportUn bărbat a încercat să ascundă un cuțit de controlul de securitate de pe aeroport, introducându-l într-o sticlă de șampon.

Un bărbat de 72 de ani din statul Florida, SUA, a încercat să ia cu el un cuțit, la bordul avionului, ascunzându-l într-o sticlă de șampon, scrie wctv.tv.

Reprezentanții TSA au observat că ceva nu era în regulă cu geanta bărbatului în momentul în care au trecut-o prin scanerele de securitate. Când au verificat-o au descperit un cuțit într-o mini sticluță de șampon.

Bărbatul a fost arestat pentru ascunderea cuțitului, fiind eliberat vinerea trecută.

TSA a publicat pe Twitter poza cu obiectul delict și a amintit că bagajele de mână sunt scanate cu raze X. astfel nu se poate ascunde un cuțit prin introducerea lui într-o sticlă de șampon sau prin introducerea în interiorul unui pachet cu bețișoare de urechi, dar cei care fac asta pot să piardă avionul sau chiar să fie arestați, scrie businessinsider.com.

Călătorii pot să își ia cuțitele și armele de foc cu ei, dar trebuie puse într-o carcasă specială care este încuiată, conform TSA.

Din imagine se poate observa că arma bărbatului este un cuțit de buzunar.

 

 

 

Share With: