HomeStiriSecuritate FizicaCum a reacționat un bărbat în timp ce era amenințat cu o armă în timpul unui jaf
Cum a reacționat un bărbat în timp ce era amenințat cu o armă în timpul unui jaf

Cum a reacționat un bărbat în timp ce era amenințat cu o armă în timpul unui jaf

Cum a reacționat un bărbat în timp ce era amenințat cu o armă în timpul unui jafUn bărbat a avut o reacție foarte calmă în timp ce era amenințat cu o armă de un hoț. Alți clienți ai barului jefuit s-au panicat, dar el și-a aprins o țigară.

Un bărbat din oraşul american St. Louis a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce are o atitudine sfidătoare faţă de un hoţ înarmat, care a pătruns în barul unde servea o băutură, potrivit New York Post, citat de adevarul.ro.

La un moment dat, bărbatul poate fi văzut cum îşi aprinde o ţigară, păstrându-şi calmul şi refuzând să plece de pe locul său de la bar, în timp ce hoţul îndreaptă o armă de foc spre el. Clientul chiar refuză să-i dea telefonul său mobil, atunci când bărbatul înarmat i-l cere.

În timpul incidentului care a avut loc miercuri noapte, toţi ceilalţi din bar pot fi văzuţi coborând la podea, înspăimântaţi, în timp ce suspectul de tâlhărie îi ameninţă cu arma şi le ia lucrurile. Însă nu a fost şi cazul clientului calm, care a fost descris de unii pe social media ca fiind un „dur”, căruia „îi curge gheaţă prin vene”.

Barmanul servea șase clienți în jurul orei 00:30, miercuri dimineața, când un bărbat înarmat neidentificat a intrat cu o armă mare, în genul celor folosite de militari, scrie dailymail.co.uk.

Imaginile video arată cum majoritatea clienților barului își ridică mâinile deasupra capului și se aruncă la pământ în timp ce hoțul își face apariția pe cameră. În timp ce toți ceilalți clienți stau la podea, bărbatul ia o înghițitură din băutură înainte de a se uita la telefon. Când bărbatul înarmat se apropie de el și încearcă să îi ia telefonul din mână împingându-l cu țeava puștii, clientul refuză dea drumul la dispozitiv, luându-l înapoi înainte de a-l pune cu fața în jos pe tejghea.

Era foarte hotărât și i-a spus hoțului că nu o să intre în jocul lui, a declarat barmanul pentru KMOV. Apoi atacatorul s-a îndreptat către bar. Clientul i-a spus ceva înainte de a-și aprinde o țigară. Hoțul inspectează rafturile și apoi se întoarce la ceilalți clienți aflați la podea pe care îi amenință cu arma și le cere bani pe care îi bagă în buzunar.

În cele din urmă, atacatorul îl confruntă pe barman, căruia îi cere să deschidă casa de marcat și să îl ajute să o golească.

Poliția a spus că cinci bărbați și o femeie au fost jefuiți în urma  incidentului. Nimeni nu a fost rănit. Bărbatul înarmat este încă căutat de poliție.

Bărbatul care și-a păstrat calmul în timpul incidentului a declarat că nu era îngrijorat pentru că s-a gândit că hoțul nu voia să rănească pe nimeni, doar voia bani pentru droguri, citează nbcnews.com.

Share With: