[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Cluj: Un șofer a blocat hoții în autobuz și a chemat poliția

Un șofer de autobuz din Cluj a blocat ușile și a chemat poliția pentru a prinde patru persoane bănuite de furt de buzunare.

În data de 22 august 2019, colegul nostru a luat la cunoștință de furtul comis de patru hoți de buzunare asupra unei călătoare, căreia i-au sustras 300 de lei. După ce a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, șoferul nostru a reușit să identifice persoanele bănuite de comiterea faptei. În scurt timp, acesta i-a observat pe cei bănuiți de comiterea furtului urcându-se din nou în autobuz, dintr-o altă stație, și a anunțat polițiștii, blocând ieșirile până la sosirea acestora. Prejudiciul de 300 de lei a fost recuperat în totalitate. În baza probatoriului administrat de către polițiști, cei trei hoți au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru furt calificat și complicitate la furt calificat. Tânăra în vârstă de 17 ani este cercetată în stare de libertate pentru complicitate la furt calificat”, precizează directorul Companiei de Transport Public Cluj Napoca, Liviu Neag, citat de stiridecluj.ro.

De asemenea, Compania de Transport Public Cluj Napoca a anunțat că șoferul de autobuz care a acționat și a participat la prinderea hoților de buzunare va fi recompensat, transmite Ziua de Cluj.

Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) doreşte să aducă la cunoştinţa opiniei publice faptul că siguranţa şi confortul călătorilor este o preocupare constantă şi o prioritate a politicii Companiei. Acest lucru este confirmat recent şi prin acţiunile colegului nostru care a luat atitudine în vederea identificării suspecților de furt care a avut loc recent în unul din mijloacele de transport în comun. (…) Pentru fapta și atitudinea sa fermă și eficientă, CTP a decis să-l recompenseze pe colegul nostru cu un premiu în valoare de 500 de lei. De asemenea, domnia sa și fapta dânsului vor fi citate la nivelul întregii Companii și trecute în Cartea noastră de onoare“, transmite CTP Cluj.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019