HomeStiriSecuritate FizicaBrașov: Restaurant spart de două ori într-o lună
Brașov: Restaurant spart de două ori într-o lună

Brașov: Restaurant spart de două ori într-o lună

Brașov: Restaurant spart de două ori într-o lunăUn bărbat a încercat să jefuiască un restaurant tip fast-food din Brașov de două ori în mai puțin de o lună.

Un fast-food din zona Ghimbav, județul Brașov, a fost spart de două ori în mai puțin de o lună, potrivit observator.tv. Astfel, prima dată, hoțul a spart vitrina și a  încercat să fure banii, dar fără succes, scrie mytex.ro.

Din câte se pare, după ce a pătruns în fast-food, hoțul a încercat să fure banii din casa de marcat, dar s-a speriat și a fugit cu mâna goală.

După ce a încercat să fure banii din casa de marcat şi a eşuat, hoţul s-a întos la fast-food şi a furat un televizor. Povestea a început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când proprietarul fast-food-ului din zona Ghimbav a descoperit că a fost atacat de hoţi, scrie observator.tv, conform dcnews.ro.

Atunci, hoţul a spart o vitrină cu un bolovan, a ajuns în restaurant şi a încercat să spargă şi casa de marcat pentru a fura banii. La mai puţin de o lună de la primul atac, hoţul a revenit la fast-food.

Cea de-a doua spargere a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale restaurantului. Pe imagini se vede cum hoţul sparge o uşă cu un bolovan, iar apoi intră în fast-food şi fură un televizor aflat pe perete. După ce a reuşit să fure televizorul, hoţul, care purta cagulă, a fugit pe un câmp din apropierea restaurantului din Ghimbav.

Share With: