[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Bijuterii în valoare de 350.000 de dolari furate din Trump Tower

Poliția din New York investighează furtul unor bijuterii, care valorează peste 350.000 de dolari, din Trump Tower, unul dintre cele mai păzite imobile din oraș.

Polițiștii din New York investighează două presupuse furturi de bijuterii a căror valoare depășește 350.000 de dolari. Acestea ar fi avut loc în două apartamente din Trump Tower, scrie nypost.com.

Nu este clar dacă un singur hoț ar putea fi responsabil pentru ambele furturi, ambele fiind raportate către poliție la începutul lunii septembrie. Polițiștii suspectează că ar fi o persoană din interior.

Nu este cineva care sparge clădirea și se plimbă pe holuri, încercând ușile până găsesc una care este deschisă”, a declarat o sursă.

Una dintre victime este o femeie de 67 de ani care locuiește la etajul 42, iar cea de-a doua este Isabelle Bscher, comerciant de artă.

Într-unul din cazuri, victima a declarat poliției că a fost plecată din clădire de pe 21 iunie pe 9 septembrie. La întoarcere a descoperit că i s-au furat sau luat bijuterii în valoare de 236.000 de dolari. În al doilea caz, victima a fost plecată de pe 4 septembrie pe 10 septembrie și a raportat bijuterii lipsă în valoare de 117.000 de dolari pe 11 septembrie, scrie cnn.com.

Nu au fost făcute arestări. Ambele cazuri au fost raportate ca fiind mari furturi și investigațiile sunt în curs de desfășurare. Niciunul dintre rapoartele poliției nu indică că a fost o intrare forțată, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din New York.

Investigaţiile vin după ce preşedintele Donald Trump a stat în clădirea care îi poartă numele în noaptea de duminică, înainte de summitul ONU, scrie adevarul.ro.

Jonathan Wackrow, fost agent al Serviciilor Secrete şi colaborator al CNN, a spus că incidentele au reprezentat un „factor jenant” pentru Serviciile Secrete. El a mai spus că furturile au ridicat semne de întrebare privind securitatea în Trump Tower, proprietate permanent supravegheată de Serviciile Secrete.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019