HomeStiriSecuritate FizicaBărbat sancționat conform legii pazei pentru neregulile constate la o sală de jocuri
barbat-sanctionat-conform-legii-pazei-pentru-neregulile-constate-la-o-sala-de-jocuri

Bărbat sancționat conform legii pazei pentru neregulile constate la o sală de jocuri

barbat-sanctionat-conform-legii-pazei-pentru-neregulile-constate-la-o-sala-de-jocuriUn bărbat, administrator al unei săli de jocuri, a fost sancționat de polițiștii ieșeni deoarece nu a remediat deficiențele în ceea ce privește asigurarea securității obiectivului.

La data de 19 martie 2018, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Iași au acţionat pentru identificarea societăţilor care nu sunt asigurate cu pază şi au controlat paza de la unităţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza de competenţă. 

Au fost controlați 13 agenți de pază, verificate 2 echipaje de intervenţie și efectuate 3 instruiri cu agenții de pază aflați în serviciu. 

De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 333/2003, fiind sancționați 3 agenți de pază și un administrator de societate comercială.

Spre exemplu, un bărbat de 41 ani, din orașul Târgu Frumos, administrator al unei săli de jocuri, din municipiul Iași, a fost sancționat contravențional întrucât nu a remediat deficienţele constatate de poliţie pe linia pazei, constând în faptul că nu a întocmit analiza de risc şi proiectul de montare a sistemului de securitate, nu a montat cameră video exterioară şi nu achiziţionat un seif agrementat tehnic pentru depozitarea valorilor monetare.

Un alt bărbat, agent de pază, a fost sancționat contravențional, întrucât a fost găsit executând serviciul de pază, fără ţinuta completă cu care a fost echipat de conducerea societăţii, fără mijloace de autoapărare şi fară ecuson de identificare.

 

 

 

 

Share With: