HomeStiriSecuritate FizicaBărbat reținut pentru comiterea unei tentative de furt din locuinţă
barbat-retinut-pentru-comiterea-unei-tentative-de-furt-din-locuinta

Bărbat reținut pentru comiterea unei tentative de furt din locuinţă

barbat-retinut-pentru-comiterea-unei-tentative-de-furt-din-locuintaUn bărbat a fost reținut de polițiști și este cercetat pentru că a încercat să fure dintr-o locuință, dar a fost surprins de propietar.

La data de 17 iunie 2017, în jurul orei 23:00, un bărbat a pătruns prin efracţie în locuinţa persoanei vătămate, din Câmpia Turzii, de unde a sustras mai multe bunuri (aparat foto, obiecte de îmbrăcăminte, etc.), pe care le-a abandonat în momentul în care a fost surprins de către proprietar, părăsind locuinţa, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Cluj.

În baza sesizării, poliţiştii au reuşit în scurt timp să îl identifice, stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Câmpia Turzii.

În urma depistării şi a probatoriului administrat, la data de 21 iunie 2017, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii furt calificat în forma tentativei, fiind prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive pe 22 iunie.

Share With: