HomeStiriSecuritate FizicaBărbat reținut pentru că a spart un magazin din Sibiu
Bărbat reținut pentru că a spart un magazin din Sibiu

Bărbat reținut pentru că a spart un magazin din Sibiu

Bărbat reținut pentru că a spart un magazin din SibiuUn bărbat din Hamba este bănuit că a spart sediul unui magazin de construcții din Slimnic, de unde a furat bani și bunuri în valoare de 3.000 de lei.

La începutul săptămânii, reprezentantul legal al unei societăți comerciale din Slimnic a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în sediul societății de unde au sustras bani și bunuri, prejudiciul creat fiind estimat la 3.000 de lei, scrie sibiu100.ro.

Miercuri, în urma activităților specifice desfășurate, s-a reușit identificarea persoanei bănuite de săvârșirea acestei fapte: un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Hamba. Împotriva acestuia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, în data de 19 august a.c., reprezentantul legal al unei societăți comerciale din Slimnic a sesizat faptul că autori necunoscuți au pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în incinta societății de unde au sustras bani și bunuri, prejudiciul creat fiind estimat la 3.000 de lei”, spun reprezentanții IPJ Sibiu, citați de oradesibiu.ro.

La data de 21 august, în urma activităților specifice desfășurate, s-a reușit identificarea persoanei bănuite de săvârșirea acestei fapte: un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Hamba, județul Sibiu.

În plus, doi bărbaţi de 44 şi 21 de ani, din oraşul Călimăneşti, respectiv comuna Dăieşti, judeţul Vâlcea, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt, au fost reținuți pe 19 august de polițiștii gorjeni, conform gds.ro.

Din cercetările efectuate de oamenii legii a reieşit faptul că cei doi bărbaţi la data de 19 iulie, ar fi sustras mai multe produse electrice în valoare de peste 5.800 de lei, din incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Târgu Jiu. Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit persoanei vătămate. În cursul zilei de 20 august aceştia urmau să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerile legale.

Share With: