[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Bărbat bănuit de furt din locuință, identificat și reținut

Un bărbat bănuit că a furat peste 50.000 de lei și un lănțișor din aur dintr-o locuință din județul Olt a fost identificat și reținut de polițiști.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grădinari au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Grădinari, județul Olt, cu privire la faptul că în perioada februarie-mai, persoane necunoscute i-au sustras din locuință 50.000 de lei, 40.000 de euro și un lănțișor din aur, în greutate de 15 grame, precizează gds.ro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au identificat un bărbat, bănuit de furtul de bani și bijuterii.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru a stabili întreaga activitate infracțională a persoanei bănuite, care este în stare de libertate.

Furtul ar fi avut loc în primăvara anului 2019, a fost reclamat pe 6 mai, iar proprietarul locuinţei şi tânărul de 19 ani se cunoşteau, scrie dcnews.ro.

La data de 6 mai a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Grădinari au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Grădinari, judeţul Olt, cu privire la faptul că în perioada februarie-mai a.c., persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă 50.000 de lei, 40.000 de euro şi un lănţişor din aur, în greutate de 15 grame. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, a reieşit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Teslui, care se cunoştea cu bărbatul respectiv, ar fi sustras din locuinţa acestuia 50.000 de lei, 40.000 de euro şi un lănţişor din aur în greutate de 15 grame“, se afirmă în comunicatul menţionat.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019