HomeStiriSecuritate FizicaBănuit că a facilitat intrarea hoților, în loc să îi oprească
banuit-ca-a-facilitat-intrarea-hotilor-in-loc-sa-ii-opreasca

Bănuit că a facilitat intrarea hoților, în loc să îi oprească

banuit-ca-a-facilitat-intrarea-hotilor-in-loc-sa-ii-opreascaUn agent de pază al unui magazin, din sectorul 4, este bănuit că, împreună cu alți trei bărbați, a cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 22.000 de lei.

Marți, 21 martie 2017, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare patru mandate de aducere, pe numele unor bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 58 de ani, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt dintr-o societate comercială, în urma cărora au creat un prejudiciu estimat la 25.500 de lei, conform unui comunicat al DGPMB.

În urma documentării activității infracționale a bănuiților a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 20 noiembrie 2016, trei dintre aceștia, cu sprijinul celui de-al patrulea bărbat, angajat în calitate de agent de pază al unui magazin, în sectorul 4, au sustras în mod repetat produse alimentare și nealimentare din societatea comercială invocată, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei.

Astfel, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, pe numele celor implicați, aceștia fiind conduși la sediul Secției 16 Poliție, pentru audieri.

Ulterior extinderii cercetărilor, polițiștii au reținut în sarcina bărbaților comiterea altor 11 infracțiuni de furt, din același magazin, în perioada noiembrie — decembrie 2016, prejudiciul creat fiind estimat la 22.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților.

 

 

 

Share With: