HomeStiriSecuritate FizicaAutorul jafului de la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei, reținut
autorul-jafului-de-la-o-banca-din-sectorul-4-al-capitalei-retinut

Autorul jafului de la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei, reținut

autorul-jafului-de-la-o-banca-din-sectorul-4-al-capitalei-retinutBărbatul care la data de 25 mai 2017, sub amenințarea unei arme, a sustras dintr-o bancă din sectorul 4 suma de 69.000 lei, a fost arestat de polițiști.

La data de 31 mai 2017, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au efectuat 3 percheziții domiciliare în București și au pus în aplicare 1 mandat de aducere, în vederea depistării bărbatului care la data de 25 mai 2017, sub amenințarea unei arme, a sustras dintr-o bancă din sectorul 4 suma de 69.000 lei, conform unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

La percheziția efectuată la o locuință din Sectorul 4 a fost depistat barbatul, în vârstă de 27 de ani, suspect de săvârșirea faptei și a fost găsită suma de bani, în valută, reclamată ca fiind sustrasă de către bancă, reprezentând un procent de aproximativ 70% din prejudiciu.

Din cercetările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că bărbatul și-a pregătit din timp activitatea infracțională, s-a folosit de un autoturism pentru a-și asigura scăparea și imediat după săvârșirea infracțiunii și-a achiziționat alte obiecte de vestimentație și un alt rucsac.

Cu privire la arma folosită se fac cercetări în vederea identificării acesteia și stabilirii cu exactitate a tipului ei și a condițiilor legale de deținere. 

La documentarea cauzei și-au adus aportul mare parte din polițiștii Capitalei și întreaga activitate a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. 

în urma audierilor, bărbatul a fost acuzat de tâlhărie calificată. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că ar fi pierdut 22.000 lei din banii furaţi la ruletă, informaţia fiind confirmată ulterior chiar de suspect, relatează Mediafax.

“I-am pierdut la jocuri de noroc, o parte din ei. Îmi pare rău de ce am făcut”, a declarat bărbatul după audieri.

 

 

 

Share With: