HomeStiriSecuritate FizicaAu furat seiful și sistemul de monitorizare video al unui magazin din Tulcea

Au furat seiful și sistemul de monitorizare video al unui magazin din Tulcea

Poliţiştii au fost alertaţi să intervină, în noaptea de duminică spre luni, la un magazin din Tulcea. Hoții au sustras seiful cu bani și unitatea de stocare a sistemului de monitorizare video.

Din primele informații se pare că este vorba de magazinul Fraher din cartierul E3. De aici, hoții au sustras seiful cu încasările de vineri, sâmbătă și duminică, dar și unitatea de stocare a imaginilor de la camerele de supraveghere, ceea ce denotă faptul că autorii știau unde se află unitatea centrală a sistemului de supraveghere, scrie tlnews.ro.

Urmează să se stabilească concret despre ce sumă este vorba. Se fac cercetări și s-a deschis un dosar penal pentru a se stabili exact modul în care s-a acționat“, au declarat reprezentanții IPJ Tulcea.

Hoţii, care cunoşteau bine zona, au pătruns în magazin prin lateral şi au mers direct la seiful în care erau păstraţi banii proveniţi din incazarile din week-end, aproximativ 120.000 de lei, adică 1,2 miliarde de lei vechi, după cum am aflat de la surse din poliţie, dar şi de la reprezentaţi ai firmei, care, însă, nu au dorit sub nicio altă formă să mai comenteze despre eveniment, precizează ziuaconstanta.ro.

Poliţiştii au fost alertaţi să intervină la magazinul Fraher în noaptea de duminică spre luni, puțin după miezul nopții.

După ce au furat seiful, care nu era foarte mare, hoţul…sau hoţii, conform surselor judiciare, au sustras şi unitatea de stocare de la sistemul de monitorizare video, demonstrând încă o dată că cel sau cei care au dat lovitura, cunosc detalii din interiorul firmei, conform tulceanoastra.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în această sperta şi au deja unele indicii.

Share With: