HomeStiriSecuritate FizicaArestați pentru tâlhărie: S-au deghizat în femei și au folosit un aparat cu electroșocuri pentru a jefui victima
Arestați pentru tâlhărie: S-au deghizat în femei și au folosit un aparat cu electroșocuri pentru a jefui victima

Arestați pentru tâlhărie: S-au deghizat în femei și au folosit un aparat cu electroșocuri pentru a jefui victima

Arestați pentru tâlhărie: S-au deghizat în femei și au folosit un aparat cu electroșocuri pentru a jefui victimaTei tineri deghizați în femei au fost reținuți de polițiști pentru tâlhărie calificată, lunea trecută, după ce au tâlhărit un bărbat din Arad, în parcarea unui centru comercial din oraş, folosind electroşocuri. Aceștia au fost reținuți pentru 30 de zile.

Poliţiştii din Arad au fost sesizaţi de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din oraş, că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie comisă în timpul nopţii de duminică spre luni (14/15 aprilie), relatează Mediafax.ro.

Un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei persoane de sex feminin”, arată anchetatorii.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa, scrie specialarad.ro.

În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei trei au fost puși sub măsura controlului judiciar de către Judecătoria Arad și lăsați să plece acasă după ce fuseseră reținuți pentru 24 de ore. Procurorul de caz a întocmit o contestație vizavi de soluția Judecătoriei Arad. Tribunalul Arad a admis contestația formulată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a desființat soluția Judecătoriei Arad și a decis arestarea preventivă a celor trei pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de astăzi și până în 21 mai, inclusiv, scrie aradon.ro.

Astfel, cei trei au fost conduși în arestul IPJ Arad.

În data de 15 aprilie polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surprinsă o tâlhărie”, se arată în declarația reprezentanților IPJ Arad.

Share With: