HomeStiriSecuritate FizicaArestat după ce a lovit cu mașina un agent de securitate și un polițist
arestat-dupa-ce-a-lovit-cu-masina-un-agent-de-securitate-si-un-politist

Arestat după ce a lovit cu mașina un agent de securitate și un polițist

arestat-dupa-ce-a-lovit-cu-masina-un-agent-de-securitate-si-un-politistUn bărbat din orașul Odessa, statul Texas, SUA, a fost arestat deoarece poliția spune că a lovit un agent de securitate și un polițist cu mașina.

Polițiștii au fost chemați de un agent de securitate, duminică dimineața în jurul orei 1, în parcarea localului Whataburger, scrie oaoa.com.

Polțistul care a ajuns în parcare a bătut în geamul camionetei în care se afla bărbatul, sfătuindu-l să coboare din vehicul, dar acesta a pornit motorul și a împins polițistul care s-a rostogolit spre un perete al clădirii loclaului. Polițistul a fost rănit la piciorul drept. Agentul de securitate a fost și el lovit de mașină și a fost rănit la un braț.

Bărbatul a fugit apoi, dar a fost prins de polițiști.

Șeful poliției a precizat că bărbatul este acuzat de trei infracțiuni: pentru lovirea polițistului, a agentului de securitate și fuga de polițiști. De asemenea, șeful poliției a mai precizat că astfel de infracțiuni se produc mai des decât se crede, dar nu înseamnă că este un motiv pentru a se reduce din pedeapsă, adăugând că acest incident este luat foarte în serios, scrie newswest9.com.

Bărbatul ar putea fi condamnat la maxim 40 de ani de închisoare pentru cele trei capete de acuzare.

 

 

 

Share With: