HomeStiriSecuritate FizicaAngajații unui cazinou, amenințați cu sabia de un bărbat care și-a pierdut banii la jocuri de noroc
angajatii-unui-cazinou-amenintati-cu-sabia-de-un-barbat-care-si-a-pierdut-banii-la-jocuri-de-noroc

Angajații unui cazinou, amenințați cu sabia de un bărbat care și-a pierdut banii la jocuri de noroc

angajatii-unui-cazinou-amenintati-cu-sabia-de-un-barbat-care-si-a-pierdut-banii-la-jocuri-de-norocAngajații unui cazinou au fost amenințați cu sabia de un către bărbat care și-a pierdut banii la aparatele electronice de jocuri de noroc.

Luni dimineață, un bărbat aflat în stare de ebrietate și-a încercat norocul într-un cazino de la mall-ul din Calea Șagului din Timișoara. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, văzând că a rămas fără niciun leu, a început să facă scandal. A fost invitat să părăsească incinta de către agenții de pază, conform debanat.ro.

După aceea, s-a dus acasă după o sabie și s-a întors la cazinou să se răzbune. Angajații au sunat la 112, iar individul recalcitrant a fost dus la Secția 3 de Poliție pentru audieri. Oamenii legii și-au propus să îl rețină pentru 24 de ore și îl cercetează pentru amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru purtarea sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Aceștia vor decide, marți, dacă îl prezintă sau nu instanței cu propunere de arestate preventivă, conform tion.ro.

 

 

 

Share With: