HomeStiriSecuritate FizicaAlte Societăți de pază amendate în urma unor controale
alte-societati-de-paza-amendate-in-urma-unor-controale

Alte Societăți de pază amendate în urma unor controale

alte-societati-de-paza-amendate-in-urma-unor-controalePolițiști din județul Prahova au sancționat contravențional două societăți de pază care nu au respectat prevederile legii pazei.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică — Compartimentul Sisteme de Securitate au efectuat controale în comuna Măneciu, în vederea verificării respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, conform unui comunicat al IPJ Prahova citat de Agerpres.

Astfel, au verificat două societăți specializate de pază, au controlat trei agenți de securitate, iar pentru neregulile constatate, au aplicat patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.100 lei.

În urma controlului efectuat la o societate cu punct de lucru în comuna Măneciu, unitate asigurată cu pază de către o societate din București, s-a constatat faptul că societatea respectivă nu a verificat, zilnic, modul de efectuare a serviciului de pază al agenților de securitate care își desfășoară activtatea la acest obiectv și nu a consemnat în registrul de control.

Astfel, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5000 lei.

În urma controlului efectuat la un obiectiv situat în comuna Măneciu, unitate asigurată cu pază de către o societate din Ploiești, s-a constatat faptul că societatea de pază a folosit alte articole de îmbrăcăminte și însemne decât cele prevăzute în regulamentul de organizare și funcționare al societății.

Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei.

 

 

 

Share With: