HomeStiriSecuritate FizicaAlarma la efracție a ajutat la oprirea unei tentative de furt
alarma-la-efractie-a-ajutat-la-oprirea-unei-tentative-de-furt

Alarma la efracție a ajutat la oprirea unei tentative de furt

alarma-la-efractie-a-ajutat-la-oprirea-unei-tentative-de-furtDispeceratul unei firme de pază a sesizat poliția cu privire la declanșarea unei alarme, iar polițiștii cercetează un tânăr care a fost surprins asupra tentativei de furt.

La data de 10 martie 2018, în jurul orei 20.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au fost sesizaţi telefonic de către dispeceratul unei societăţi de pază, cu privire la faptul că la un garaj situat pe strada Henri Coandă din Bacău, s-a declanşat alarma de efracţie, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Bacău.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au depistat un tânăr de 24 ani, din Bacău, în timp ce ieşea din interiorul garajului în cauză.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvărşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, iar în cauză s-a dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore.

În urma prezentării suspectului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, faţă de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 zile.

 

 

 

Share With: