HomeStiriSecuritate FizicaAgenții de pază au oprit o femeie care a încercat să plece cu bunuri în valoare de 2.000 de lei
Plata cumpărăturilor fără casier

Agenții de pază au oprit o femeie care a încercat să plece cu bunuri în valoare de 2.000 de lei

Periutele electrice, la mare cautare pentru hotiAgenții de pază ai unui supermarket au oprit o femeie care a încercat să plece cu bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei, fără să le plătească.

În rândul infracțiunilor înregistrare de sărbători se numără și încercările de furt din supermarketuri.
O femeie de 29 de ani, din Reşiţa, a încercat să plece, marţi, cu căruciorul plin de cumpărături în valoare de 2.000 de lei, dintr-un supermarket, fără să plătească, scrie stirileprotv.ro.

În coş se aflau băuturi alcoolice, articole cosmetice, detergenţi de vase, articole de menaj şi jucării, în valoare de aproape 2.000 lei.

Femeia și-a încărcat căruciorul cu tot ceea ce este necesar pentru sărbători, în valoare de 1.934 lei, și a vrut să iasă cu el pe la intrarea clienților, fără să achite cumpărăturile, conform banatulazi.ro.

Agenții de pază au fost, însă, vigilenți și au oprit-o pe hoață înainte să părăsească magazinul. Au sunat apoi la jandarmi, care au reținut-o pe femeie.

În cazul a doi bărbaţi şi două femei din municipiul Sibiu care furau din supermarketuri din Alba Iulia, furturile nu au fost depistate de agenții de pază. Hoții au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru un prejudiciu de peste 6.000 de lei, conform ziarulunirea.ro.

În perioada iulie – octombrie 2018, aceștia au sărvârșit patru infracţiuni de furt din supermarketuri situate în Alba Iulia.

La data de 1 noiembrie 2018, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, au efectuat percheziţii la domiciliile celor aptru persoane bănuite de comiterea fururilor, ocazie cu care au găsit mai multe bunuri electronice şi de uz casnic ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinele din Alba Iulia. În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, profitând de neatenţia agenţilor de pază ai magazinelor, ar fi sustras produse alimentare, de uz casnic şi electronice în valoare totală de 6.400 de lei.

Share With: