HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de securitate, amendați
agenti-de-securitate-amendati

Agenți de securitate, amendați

agenti-de-securitate-amendatiDoi agenți de securitate, unul care viziona un film în timpul programului și altul neechipat cu ținuta de seviciu, au fost amendați în urma unui control ce viza paza obiectivelor.

La data de 22 iunie, în intervalul 22 — 6, la nivelul Secției nr. 3 Ploiești a fost organizată și desfășurată o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, conform unui buletinde presă al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

Astfel, au fost controlate 26 de obiective și 29 de agenți de securitate, precum și patru sisteme TVCI, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.300 lei.

Astfel, un agent de securitate a fost găsit în timp ce viziona un film artistic, pe laptopul personal, în cabina de pază, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu o amendă de 200 de lei;

Un alt agent de pază a fost găsit, în mașina proprietate personală, neechipat cu ținuta de seviciu, fapt pentru care a fost sancționat cu o amendă de 300 lei.

 

 

 

Share With: