HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de pază verificați în cadrul unei acțiuni mai ample a polițiștilor
agenti-de-paza-verificati-in-cadrul-unei-actiuni-mai-ample-a-politistilor

Agenți de pază verificați în cadrul unei acțiuni mai ample a polițiștilor

agenti-de-paza-verificati-in-cadrul-unei-actiuni-mai-ample-a-politistilorPolițiști ai IPJ Bihor au efectuat o acțiune amplă de prevenire și combatere a infracțiunilor. În cadrul acestei acțiuni au verificat și activtatea agenților de securitate.

Miercuri, 6 iunie 2018, în intervalul orar 05.00  – 10.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, polițiști rutieri din cadrul Poliției Oraș Aleșd, de la Secțiea nr.7 de Poliție Rurală Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în colaborare cu reprezentanți ai Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor au acționat pe raza Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd, pentru a preveni și combate infracționalitatea rurală, delictele silvice, pentru siguranța traficului rutier și pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică în rândul comunităților locale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 52 de persoane, au fost controlate 30 de autovehicule, un tren de persoane, au fost verificați opt agenți de pază și au fost efectuate controale la două societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 7.060 lei.

Tot în cadrul aceleiași acțiuni, au fost identificați și cercetați doi bărbați de 45 și 68 de ani, ambii din comuna Tileagd, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de distrugere.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost identificați și cercetați alți doi tineri de 20 și 11 ani, ambii din Tileagd, bănuiți că la 24 aprilie 2018, ar fi escaladat gardul unui imobil din Tileagd, ar fi pătruns în locuință și ar fi sustras încalțăminte, îmbrăcăminte, un telefon mobil, diverse unelte și alte bunurui, provocând un prejudiciu total estimat la 1.500 lei.

Totodată, cei doi sunt bănuiți că, în noaptea de 3 spre 4 iunie 2018, ar fi pătruns prin escaladarea unei ferestre într-un alt imobil din Tileagd și ar fi sustras un televizor, două ceasuri de mână, un telefon mobil și alte bunuri, provocând un prejudiciu total în valoare estimată la 3.000 lei.

Polițiștii din Tileagd continuă cercetările în fiecare dintre cazuri, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a persoanelor cercetate și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat în fiecare caz.

 

 

 

Share With: