HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de pază și administratori de societăţi comerciale, sancționați
agenti-de-paza-si-administratori-de-societati-comerciale-sanctionati

Agenți de pază și administratori de societăţi comerciale, sancționați

agenti-de-paza-si-administratori-de-societati-comerciale-sanctionatiPolițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Iași au aplicat cinci sancțiuni contravenționale conform Legii 333/2003, fiind sancționați 3 agenți de pază și 2 administratori de societăţi comerciale.

La data de 08 iunie 2017, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Iași au acţionat pentru identificarea societăţilor care nu sunt asigurate cu pază şi au controlat paza proprie neînarmată de la unităţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza secţiei, conform unui buletin de presă al IPJ Iași.

Au fost controlate 11 unități de pază, 13 agenți de pază, verificate 3 echipaje de intervenție și efectuate 4 instruiri cu agenții de pază.

De asemenea, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenționale conform Legii 333/2003 în valoare de 3.000 de lei, fiind sancționați 3 agenți de pază și 2 administratori de societăţi comerciale.

Astfel, un bărbat de 46 de ani, din județul Maramureș, administrator al unei săli de jocuri, din municipiul Iași, a fost sancţionat contravențional, întrucât nu a remediat deficienţele constatate de poliţie pe linia pazei, constând în faptul că nu a montat buton şi pedală de panică şi nu a achiziţionat un seif agrementat tehnic pentru depozitarea valorilor monetare.

Doi agenți de pază au fost sancţionaţi contravențional, întrucât au intervenit la acţionarea butonului de panică al unei societăți comerciale, din municipiul Iași, fără a avea asupra lor mijloacele de intervenţie.

 

 

 

Share With: