HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de pază implicați într-un accident rutier au ajutat la reținerea autorului
agenti-de-paza-implicati-intr-un-accident-rutier-au-ajutat-la-retinerea-autorului

Agenți de pază implicați într-un accident rutier au ajutat la reținerea autorului

agenti-de-paza-implicati-intr-un-accident-rutier-au-ajutat-la-retinerea-autoruluiAngajații unei firme de pază au ajutat la reținerea unui șofer aflat în stare de ebrietate care a lovit mașina firmei de pază și a încercat să părărsească locul accidentului.

Accidentul a avut loc vineri în jurul orei 19, iar șoferul unui autoturism Mazda, aflat în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism Dacia Logan aparținând firmei de pază Elite Bodyguard Team, conform specialarad.ro.

Imediat după ce a lovit cele două vehicule, șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de agenții de la firma de pază și predat polițiștilor. Șoferul a fost și recalcitrant, sărind să-i lovească atât pe agenți cât și pe polițiști, acesta fiind în cele din urmă culcat la sol și încătușat.

Bărbatul, în vârstă de 42 ani, de origine din Iași, a furat mașina din zona Port Arthur din Arad. Pe Calea Romanilor, însă, în apropiere de Boul Roșu, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan, ce aparține unei firme de pază și era condus de un tânăr de 24 de ani. În urma impactului, cea de-a doua mașină a pătruns pe trotuar, accidentând ușor un bărbat de 32 de ani, scrie aradon.ro.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză nu deține un permis de conducere. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice”, a declarat Agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

 

 

 

Share With: