HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de pază din Capitală, verificați de polițiști
agenti-de-paza-din-capitala-verificati-de-politisti

Agenți de pază din Capitală, verificați de polițiști

agenti-de-paza-din-capitala-verificati-de-politistiPolițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au verificat activitatea a peste 30 de agenți de pază.

În cursul nopții de 3/4 decembrie 2017, la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost organizate mai multe acțiuni pentru asigurarea unui climat de siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională și penală, se precizează într-un buletin de presă al DGPMB.

Astfel, polițiști din cadrul mai multor secții de poliție din Capitală au acționat pe raza de competență, fiind organizate microacțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională și penală, în zonele identificate cu risc criminogen.

În urma acțiunilor organizate, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, prevederilor O.U.G. 195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice și pentru încălcarea Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Totodată, în urma acestor activități polițiștii bucureșteni au verificat peste 30 de agenți de pază și au controlat mai multe societăți comerciale iar o femeie a fost depistată pe o stradă din sectorul 3 în timp ce avea în posesie o cantitate de țigarete, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de țigarete.

 

 

 

Share With: