HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de pază care au intervenit pentru aplanarea unui conflict, răniți

Agenți de pază care au intervenit pentru aplanarea unui conflict, răniți

Doi agenți de pază care au intervenit în cazul unui scandal, la un local din municipiul Râmnicu Vâlcea, și un bărbat care ar fi provocat agresiunile au fost răniți, conform IPJ Vâlcea.

Doi agenți de pază au fost răniți în urma unui conflict care a început joi dimineață într-un bar din Râmnicu Vâlcea. Potrivit primelor verificări făcute de polițiști, doi bărbați au intrat în local, agresând un al treilea, care se afla în bar. În acel moment, o angajată a apăsat butonul de panică. Cei doi agresori au ieșit din bar, iar pe stradă s-au întâlnit cu doi agenți de pază care veneau la intervenție. Între aceștia a izbucnit un conflict, în timpul căruia cei doi agenți de pază și unul dintre agresori au fost răniți. Unul dintre agenții de pază, care fusese înjunghiat, a sunat la Poliție, scrie jurnalulolteniei.ro.

În cel mai scurt timp, în zonă au fost deplasate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, conflictul fiind aplanat. La faţa locului a fost identificat apelantul, care prezenta mai multe plăgi tăiate, scrie gds.ro.

Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital. În acest moment se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii publice, sub coordonarea parchetului.

Share With: