HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de pază atacați cu spray lacrimogen de un hoț care a fugit
Sala de jocuri jefuita cu agentul de paza de fata

Agenți de pază atacați cu spray lacrimogen de un hoț care a fugit

Sala de jocuri jefuita cu agentul de paza de fataUn bărbat a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că a atacat agenții de pază ai unei societăți comerciale cu un spray iritant-lacrimogen și a fugit cu mai multe bunuri furate.

Pe 12 mai 2019, în jurul orei 12:45, polițiștii au fost sesizați de angajata unei societăți comerciale cu privire la faptul că agenții de pază au surprins în flagrant un bărbat care a sustras diferite bunuri din societate, însă nu a putut fi reținut și predat organelor de poliție fiindcă a pulverizat o substanță iritant –lacrimogenă dintr-un spray, reușind astfel să fugă, scrie estnews.ro.

În urma suplimentării dispozitivului de siguranță publică în zonă și a activităților desfășurate de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost identificată la scurt timp. Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiști.

Polițiștii municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar pe 13 mai a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă, precizează și ziaruldevaslui.ro.

O altă tâlhărie asemănătoare a avut loc în Târgoviște, în decembrie 2015. Pentru două becuri, un bărbat din Târgoviște a atacat agenții de pază cu spray lacrimogen și a încercat să fugă din țară, scrie securityportal.ro.

Bănuitul, în vârstă de 33 de ani, ar fi fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea două becuri. Cei doi agenţi de pază au încercat să-l imobilizeze, însă acesta ar fi pulverizat cu un spray lacrimogen şi ar fi fugit. În aceeaşi zi, poliţiştii au reuşit prinderea celui în cauză, în zona unui aeroport din Bucureşti, pe unde încerca să părăsească ţara pentru a se sustrage cercetărilor.

Share With: