HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de pază, acuzați că au plecat de pe stadion fără să asigure paza arbitrilor

Agenți de pază, acuzați că au plecat de pe stadion fără să asigure paza arbitrilor

Marți seară, la finalul meciului de fotbal dintre Poli Iași – Viitorul, arbitrii ar fi avut probleme serioase cu niște fani care i-ar fi amenințat, după ce agenții de pază au plecat acasă.

Marți seară, la finalul meciului Poli Iași – Viitorul, după ce brigada de arbitri condusă de Marcel Bârsan a completat raportul, când a vrut să părăsească stadionul, în jurul orei 01:00, a constatat că la ușa vestiarului nu mai era niciun reprezentant al firmei de pază care trebuia să asigure protecția și nici vreun oficial al Jandarmeriei, conform gsp.ro.

În curtea stadionului îi așteptau pe arbitrii partidei fani înfierbântați, care le-au cerut socoteală pentru unele decizii controversate din meci. Situație în care, pentru a putea pleca în siguranță, aceștia au apelat la 112. “Intervenţia rapidă a Jandarmeriei, care a trimis un echipaj, a calmat spiritele”, spun martorii, citați de gsp.ro.

Pe de altă parte Adrian Ambrosie, preşedintele executiv al FC Politehnica a respins vehement cele declarate de arbitrii, spunând că era de față. El a precizat că era împreună cu jucătorii și câțiva suporteri când au ieșit arbitrii. „… un suporter care era alături de noi i-a văzut şi s-a îndreptat spre ei, să-i întrebe de maniera de arbitraj, de ce ne-au dezavantajat. Când arbitrii i-au văzut pe cei câţiva suporteri afară, s-au retras la vestiare. Dar ei erau cu noi, nu erau singuri, aşa cum s-a spus”, citează ziaruldeiasi.ro.

Share With: