HomeStiriSecuritate FizicaAgenți de pază, acuzați că au agresat un tânăr pentru că a făcut poze pe un șantier
agenti-de-paza-acuzati-ca-au-agresat-un-tanar-pentru-ca-a-facut-poze-pe-un-santier

Agenți de pază, acuzați că au agresat un tânăr pentru că a făcut poze pe un șantier

agenti-de-paza-acuzati-ca-au-agresat-un-tanar-pentru-ca-a-facut-poze-pe-un-santierUn tânăr timișorean acuză că a fost bătut și pus să facă genoflexiuni de agenții de pază ai unui șantier deoarece a făcut poze.

Un tânăr student care s-a dus să facă fotografii cu evoluția lucrărilor pentru un forum ar fi fost luat la bătaie de către angajații firmei de pază care supravegheau șantierul Openville, scrie libertatea.ro.

Tânărul a povestit toată pățania pe forumul RATT, un loc de discuții cu mii de membri, unde timișorenii postează de aproape zece ani imagini de pe șantiere. Totul s-ar fi petrecut miercuri. El a spus că a fost luat la palme și a fost pus să facă genuflexiuni de agenții de pază care supravegheau șantierul.

El spune că unul dintre paznici i-a dat 5 palme și l-a lovit cu piciorul de trei ori și l-a întrebat pentru cine lucrează. Scena s-ar fi repetat de trei ori până le-a spus că a făcut pozele pentru forumul RATT. Bătaia a continuat, iar paznicii l-ar fi pus să facă genuflexiuni, până când a ajuns un șef la fața locului, care i-a spus să plece și le-a spus paznicilor că vorbește cu administrația forumului să șteargă topicul.

Reprezentanții Openville au aflat și ei povestea tânărului și condamnă comportamentul de care sunt acuzați agenții de pază, precizează tion.ro.

Regretăm această situaţie, care este izolată, şi subliniem faptul că nu tolerăm astfel de comportamente din partea personalului care deserveşte centrul nostru comercial. De asemenea, vă asigurăm că, de la nivelul conducerii nu s-a transmis nicio directivă în sensul îngrădirii fotografierii ansamblului Openville Timişoara, şi, cu atât mai mult, nu acceptăm sau încurajăm, sub nicio formă, astfel de reacţii conflictuale. Referitor la incidentul semnalat, în baza prevederilor contractului încheiat cu firma de pază ai cărei angajaţi au fost implicaţi, am solicitat societăţii informaţii suplimentare şi comunicarea măsurilor întreprinse. Firma de pază ne-a transmis faptul că a demarat o anchetă internă şi că agenţii implicaţi sunt cercetaţi disciplinar, urmând ca, în situaţia în care se vor constata încălcări ale regulamentelor interne, să fie concediaţi. Subliniem faptul că acţionarea impulsivă şi disproporţionată a agenţilor a fost o iniţiativă proprie şi nu o atitudine trasată de conducerea firmei de pază. În aceste circumstanţe, toţi agenţii de pază au fost reatenţionaţi să gestioneze astfel de situaţii într-un mod amiabil şi profesionist,” se precizează în mesajul oficial al reprezentanților Openville.

 

 

 

 

Share With: