HomeStiriSecuritate FizicaAgent de securitate omorât în timpul unui jaf
agent-de-securitate-omorat-in-timpul-unui-jaf

Agent de securitate omorât în timpul unui jaf

agent-de-securitate-omorat-in-timpul-unui-jafUn agent de securitate a fost omorât, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui jaf asupra unui salon de loterie din Burlington, SUA.

Saloane de loterie din Statele Unite seamănă cu sălile de jocuri, dar clienții plătesc pentru servicii de internet sau de telefonie care le oferă șansa de a câștiga premii oferite de conducerea localului. Oferirea premiilor seamănă cu cea dintr-un cazino.

Duminica trecută, un agent de securitate al unui salon de loterie a da fost omorât în urma unui jaf. Poliția s-a deplasat la fața locului la ora locală 9.19 dimineața, scrie greensboro.com.

Polițiștii au descoperit un client și un angajat care erau răniți la cap și un agent de securitate care fusese împușcat în spate și a fost declarat mort de către medici, scrie wral.com.

Conform polițiștilor, agentul de securitate fusese ciomăgit și împușcat în spate după ce hoții i-au sustras arma care trebuia să fie folosită pentru autoapărare.

Polițiștii caută trei bărbați suspectați de compiterea jafului. Aceștia purtau haine de culoare închisă și aveau fețele acoperite. Unul dintre ei și-a acoperit fața cu o bandană roșie, altul cu bandană neagră, iar al treila s-a ascuns sub gluga hanoracului.

Poliția a publicat imagini, suprinse de camerele de supraveghere, cu cei trei suspecți. Aceștia erau înarmați în timpul jafului. Poliția nu a precizat câți bani au fost furați în urma jafului.

 

 

 

Share With: